Gelukkig nieuwjaar.

Nieuwjaar

Allereerst, iedereen een gezond, gelukkig en muziekaal 2023 toegewenst.

December was een feestelijk en gezellige maand met mijn dochters, aanhang en kleinkinderen. Audio stond op een heel laag pitje. Veel verder, dan het luisteren naar diverse muzieklijsten zoals de TOP 4000 van Radio 10 en de TOP 2000 van NPO Radio 2 ben ik niet gekomen.

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.