Opruiming nu 20% korting!

Beste mensen,

Mijn werkplaats staat te vol naar mijn zin. ¬†Tijd voor de voorjaar opruiming! ūüôā¬†Nu 20% korting op een heel fraaie Yamaha CT-7000. Dus van ¬†‚ā¨1000 nu voor ‚ā¨800. Ik heb er maar √©√©n dus weg = weg. ¬†I.v.m. het gewicht, schat zwaarder dan 10 kilo! ¬†s.v.p. ophalen.

Ook 20% korting op  de Meridian dac  

Een prachtig mooie USB dac, met MQA en 24bit 192Khz. ¬†voor aan je PC of laptop en een goede hoofdtelefoon. ¬†Er zit ook een line-out op waarmee je hem ook op je stereo-installatie kunt aansluiten. ¬†Let op! er zit alleen een USB aansluiting op.¬†Nu van 150-20% =‚ā¨130

Dan stuur ik hem binnen Nederland ook nog, met verzekerde post nog naar je toe.

Vriendelijke groet,

Jack

 

 

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.